Tarieven per overnachting bij Kattenhotel Catz

  • Tarieven per overnachting bij een verblijf in de groep, € 10,= per kat, all inclusive.
  • Tarieven per overnachting bij een verblijf in een van de luxe suites, € 15,= per kat, u dient medicijnen en dieetvoer zelf mee te brengen.

Bovenstaand de prijzen en tarieven per overnachting in Kattenhotel Catz te Deurne, nabij vakantieroutes richting Duitsland en Oostenrijk, België en Frankrijk. Een kleinschalig kattenpension waar veel aandacht gegeven kan worden per gast, nabij Nijmegen en Cuijck, Venlo en Sevenum, Eindhoven en Asten. Heeft u de koffer van uw kat(ten) ook al gepakt? Denk vooral aan het vaccinatieboekje, medicijnen of bijvoorbeeld dieetvoer. Mocht u graag zijn of haar eigen mandje willen meebrengen kan dit natuurlijk, al is dit wel op eigen risico. We kunnen het niet voorkomen dat een andere gast het ook een lekker plekje vind, of misschien helemaal niet en er zijn of haar tanden inzet! Hopelijk hiervoor uw begrip. Tijdens het verblijf van uw kat maak ik graag foto’s. Deze worden gebruikt op de website, Facebook of instagram. Mocht u dit niet willen kunt u dit aangeven en zal ik geen foto’s plaatsen van uw kat(ten)!

_x9a0416-0

_x9a0402-0

 

  • Mocht er tijdens het verblijf medische hulp/zorg nodig zijn zal dit in samenwerking zijn met de dierenarts. Hierover kunt u meer lezen onder “voorwaarden”.
  • We hanteren geen speciale tarieven per overnachting voor hoog- en laagseizoen. Het hele jaar door proberen we het uw kat(ten) naar de zin te maken, zodat ze een volgende keer graag terugkeren naar ons hotel!
  • U kunt bij ons betalen met pin of contant. Brengen en halen kan binnen de openingstijden of op afspraak. De prijs wordt berekend op basis van het aantal overnachtingen.