E866472B-4485-41EC-A3F9-5E17DA4999FDFill 1Fill 1

Toelatingsvoorwaarden

Onderstaand vindt je de toelatingsvoorwaarden zoals wij deze hanteren bij Kattenhotel Catz

Entingen en entingsbewijs

foto_3Als je de kat(ten) komt brengen voor de vakantie, dien je een geldig entingsbewijs te overleggen. Dit houdt in dat de kat minstens 3 weken vóór het verblijf in Kattenhotel Catz geënt moet zijn tegen Kattenziekte en Niesziekte.

  • De enting voor Niesziekte is 1 jaar geldig
  • de enting voor Kattenziekte is 3 jaar geldig.
  • Informeer tijdig bij uw dierenarts of de vaccinaties in orde zijn voor uw kat!
  • De neusvaccinatie voor Bordetella wordt door ons niet verplicht gesteld. Deze vaccinatie dient ruim voor het verblijf bij ons gegeven te zijn. We hanteren 6 weken vóórdat de kat komt logeren. De Bordetella vaccinatie geeft natuurlijk extra bescherming, maar kan de eerste weken na vaccinatie worden uitgescheiden door de kat. Vaak zie je dat de kat een loopneus heeft, of een aantal dagen moet niezen. Op dit moment kan de kat het overdragen naar andere katten toe. Het risico is na 6 weken minimaal.
  • De veiligheid van al onze gasten staat voorop. Katten die niet gevaccineerd of niet voldoende gevaccineerd zijn, kunnen we helaas niet toelaten tot ons kattenhotel.

Gezonde dieren

Het spreekt voor zich dat we graag hebben dat je kat geen overdraagbare ziektes of parasieten bij zich draagt, zodat hij/zij andere gasten kan besmetten (denk hierbij aan vlooien, teken etc.) Bij aankomst zullen we de nieuwe gasten even “nakijken”. De meeste katten zitten in de stress bij aankomst, door de reismand en de autorit hierheen. Het nakijken is dus niet altijd mogelijk.

We vragen om dat zelf goed te doen in alle rust thuis, ongeveer een week voordat de kat komt logeren. Behandel/bescherm je kat tegen vlooien voordat hij komt logeren! Ook al is je kat een “binnenkat” en komt hij/zij nooit buiten, andere katten kunnen ook iets bij zich dragen en de katten mogen hier wél naar buiten! Vraag je dierenarts om een goed middel, je hebt het in pipetvorm, tablet of bijvoorbeeld een bandje. Er is altijd wel een middel wat bij jou en je kat past.

Graag zien we dat de gasten ontwormd worden 1 week voordat ze bij ons gaan verblijven. Zo zorgen we dat alle gasten wormvrij komen en elkaar niet kunnen besmetten.

Aansprakelijkheid

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de verzorging van onze logees. Indien naar onze beoordeling medische hulp/zorg nodig is, zal deze aangeboden worden door de dierenarts. De kosten hiervan worden aan de eigenaar doorberekend en kunnen worden voldaan bij het ophalen van de kat(ten). Wij hanteren de voorwaarden van onze brancheorganisatie Dibevo. Je kunt hierover meer lezen in de voorwaarden van Dibevo. Tijdens het verblijf van de kat maak ik graag foto’s, (die ik met je deel via app). Deze foto’s kan ik gebruiken op Facebook, Instagram of op de website. Mocht je hier bezwaar tegen hebben hoor ik dat graag.

Ongecastreerde katers / poezen

We hebben gekozen voor een klein hotel zodat we veel persoonlijke aandacht kunnen geven aan onze gasten. Helaas houdt dit in dat we ongecastreerde katers die ouder zijn dan 4,5 maand niet kunnen laten logeren in ons hotel. Hou er ook rekening mee, dat na castratie de kater nog 6 weken vruchtbaar kan zijn… We willen natuurlijk ongewenste zwangerschappen voorkomen! Poezen die niet gesteriliseerd zijn, zijn wel van harte welkom.

Bekijk de voorwaarden van Dibevo

Privacyverklaring Kattenhotel Catz