Fotowedstrijd zomer 2017!

Geplaatst op 26 juni 2017 door Eva D'Hoe

We geven een kattenhuisje weg van Huisstaal t.w.v. € 69,- aan een van onze gasten!

Graag wil ik jullie bedanken, voor het vertrouwen wat jullie mij hebben gegeven. Tijdens jullie vakantie mocht ik voor geweldige, lieve, leuke katten zorgen! In die tijd heb ik gezien hoe graag ze gebruik maken van dit kattenhuisje van Huisstaal, dus ga ik er eentje weggeven in een fotowedstrijd!

Wat moet je doen om te winnen?

Heb je de Catz tas al in huis? Maak een originele, leuke, gave foto van de tas met een kat en stuur deze via (whatsapp, sms, mail) naar ons! Het mag natuurlijk ook een vakantiefoto zijn met een straatkatje, je eigen kat of de kat van de buren. We plaatsen de foto op Facebook, in het album Fotowedstrijd zomer 2017. Laat al je vrienden weten dat ze kunnen stemmen! Want de foto met de meeste likes, wint het kattenhuisje! Niet iedereen heeft Facebook, maar we vragen de vrienden van Kattenhotel Catz om te stemmen, zo houden we het eerlijk voor iedereen. De komende weken heeft iedereen de tijd om de foto in te sturen. Wacht niet te lang met insturen, want elke stem telt;)  (De foto’s kunnen worden ingestuurd tot 31 Augustus. Daarna wordt er gestemd!)

Op het kattenhuisje komt de naam van de winnende kat! (Naar keuze met of zonder pootjes) Kun je niet wachten tot het einde van de wedstrijd? Dan kun je het Kattenhuisje ook gewoon bestellen op de website van Huisstaal 😉