Over ons kattenpension Catz

Ons kattenhotel Catz ligt in het Noord-Brabantse plaatsje Zeilberg te Deurne, tussen Eindhoven en Venlo. Op vakantieroutes richting België, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland, gemakkelijk te bereiken via de A67.

2016-10-14-12-27-03

Op de plek waar nu ons kattenpension gevestigd is, lag eerst een zwembad! Neem maar eens een kijkje in het fotoalbum. Afgelopen zomer hebben we niet stilgezeten maar hard gewerkt om mijn grote droom waar te maken. De periode voor de verbouwing heb ik me goed voorbereid hoe we de inrichting zouden willen hebben, zodat katten er veel rust en plezier kunnen vinden. Een plek waar ze zo min mogelijk stress ervaren, want eerlijk is eerlijk, voor de meeste katten is vakantie toch wel stressvol. De kattenmand, de reis in de auto en een nieuwe omgeving in een pension of hotel.  Alleen het beste is goed genoeg voor een dierbaar huisdier. We hebben een aantal aparte verblijven, speciaal voor de kat die meer zorg nodig heeft. Heeft uw kat een speciaal dieet of medische zorg nodig, bijvoorbeeld bij diabetes, dan kunnen we daar extra aandacht aan besteden en hebben we 4 aparte suites daarvoor ingericht. Vanuit de dierenartsenpraktijk heb ik voldoende kennis en ervaring om die extra zorg te kunnen geven. We hebben een kleinschalig hotel voor 25 katten zodat er veel persoonlijke aandacht per dier gegeven worden. Het hele pension is voorzien van vloerverwarming wat een aangename warmte geeft in de herfst en wintermaanden.

In het hotel vertoeven de katten samen. In de eigen transportkooi kunnen ze na de autorit even bijkomen en wennen aan hun nieuwe verblijf. Als de kat wat gewend is, kan ze op eigen tempo de ruimte verkennen en de nieuwe huisgenoten ontmoeten. Katten zijn over het algemeen heel sociaal en verdraagzaam naar elkaar. Mochten we zien dat het niet gaat in de groep, kunnen we een aantal katten apart huisvesten in ruime verblijven.

Het streven is om alle katten lekker de vrijheid te geven in het hele pension, niet om ze op te sluiten gedurende uw vakantie. Vandaar dat u bij ons ook geen rijen met hokken zult vinden! Onze gasten hebben alle vrijheid, kunnen veilig naar buiten, waar ze onze kinderen en boerderijdieren in de gaten kunnen houden. Zowel binnen als buiten zijn er rust en verstop plekjes en staan er krabpalen voor het uitzoeken. We proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zodat u met een gerust hart op vakantie kunt!