Kattenhotel Catz is een kattenpension in Deurne

Wij zijn een kattenpension in Deurne. Woont u in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Venlo, Den Bosch, Roermond of Nijmegen? Bent u op zoek naar tijdelijk onderdak voor uw kat(ten)? U bent bij ons kattenpension aan het juiste adres!

Het verblijf in ons kattenpension

Uw huisdier(en) verblijven in mooie groepsverblijven of in ruime individuele verblijven. Ons kattenpension is gelegen in onze achtertuin en is in 2016 gebouwd. Onze gasten hebben alle vrijheid en kunnen veilig naar buiten. Buiten kunnen ze onze kinderen en boerderijdieren in de gaten houden. Zowel binnen als buiten zijn er rust- en verstop plekjes en staan er krabpalen voor het uitzoeken.

Ook met de voeding van onze gasten wordt rekening gehouden. We hebben gekozen voor Royal Canin voeding. Alleen het beste is goed genoeg! We hanteren voordelige tarieven en transparante toelatingsvoorwaarden. U kunt ons foto-album bekijken om een indruk van het kattenpension. Het laatste nieuws omtrent ons kattenpension is te vinden op ons blog.

Uw gastvrouw

Kattenpension in DeurneMijn naam is Eva D’Hoe, getrouwd met Koen en samen hebben we 2 kinderen: Jill en Noah. Koen is dierenarts en ik ben zelf jaren werkzaam geweest als dierenartsassistente bij Dierenartsencombinatie ZuidOost te Deurne. Naast mijn werk als assistente heb ik samen met de Helmondse hondensportvereniging cursussen gegeven voor honden. Daarnaast ben ik gediplomeerd kynoloog.

In 2015 heb ik een tijd als vrijwilliger gewerkt bij dierenasiel de Doornakker in Eindhoven. Daar heb ik veel geleerd over de omgang met, voornamelijk, zwerfkatten. Daarnaast heb ik daar met huiskatten, knaagdieren en honden die werden afgestaan kunnen werken. Mijn hart ligt bij de verzorging van dieren en ik wilde graag weer met dieren gaan werken. “Want later als ik groot ben wil ik met dieren gaan werken”. Mijn wens komt uit! De plannen voor een kattenhotel zaten al in mijn hoofd, klaar om te beginnen…

Meer informatie?

Lees verder over ons Kattenhotel!

Lees verder