Logeren bij Catz?

Geplaatst op 7 juni 2023 door Eva D'Hoe

Ga je op vakantie of ga je verbouwen? Dan is er de mogelijkheid om je kat(ten) bij ons te laten logeren. Ons Kattenhotel ligt in Deurne-NL tussen Venlo en Eindhoven in. We zijn kleinschalig, met veel aandacht voor de katten die bij ons komen logeren. Ben je op zoek naar een nieuw Kattenhotel? Lees dan zeker even door. Kattenhotel Catz heeft verschillende mogelijkheden om je kat te laten logeren. We hebben een groepsverblijf voor maximaal 25 katten, 5 zorg-suites voor katten die extra zorg nodig hebben en 2 VIP- familiekamers voor maximaal 3 katten uit één gezin per kamer.

Genoeg plek zou je zeggen! Maar voor het hoogseizoen hebben we veel meer vraag dan dat we plaats hebben. Katten die al langere tijd komen logeren, of vaker per jaar komen logeren gaan voor op nieuwe katten. Vaste klanten krijgen bij ons een beetje voorrang;-) Zo krijgen zij voorrang op reserveren in het hoogseizoen en kunnen het hele jaar door een reservering aanvragen.

Ben je een nieuwe klant en ben je op zoek naar een nieuw Kattenhotel? Op dit moment hebben we voor in de schoolvakanties niet meer de ruimte voor nieuwe klanten. Buiten het hoogseizoen kunnen we wel nog wat nieuwe klanten aannemen. We hebben een volle bezetting tot eind September 2024 en daarna zijn we even gesloten voor onze eigen vakantie. Wil je (als nieuwe klant) een reservering maken voor het nieuwe jaar, kan dat vanaf November. Liefs Eva

Wil je meer informatie neem gerust contact met me op. Ga naar het contactformulier voor alle informatie: