Schrijf je in voor de Nieuwsbrief!

Geplaatst op 27 maart 2017 door Eva D'Hoe

Vanaf nu is het mogelijk om op de hoogte te blijven via een nieuwsbrief!

Lijkt je het leuk om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwtjes en actie rondom het kattenhotel? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Dit kan onderaan de pagina van de website, door eenvoudig je naam en mailadres in te vullen. Zo af en toe zal ik een nieuwsbrief rondsturen met de laatste nieuwe ontwikkelingen, verhalen die leuk zijn om te delen.

De ontwikkelingen rondom het pension staan namelijk niet stil. Sinds November 2016 zijn de deuren van ons nieuwe hotel, alleen voor katten, geopend. Via Facebook, instagram en de website houden we iedereen op de hoogte. Nieuwkomers in het pension, het kattenkwaad dat ze uithalen! Nieuwe gasten die figuurlijk de “kat uit de boom kijken” maar ook katten die zich gewoon al meteen thuis voelen. Dat is natuurlijk ons streven, de katten een fijne vakantie geven!

Ik heb een fijn contact met collega pensions in de buurt. We kennen elkaar en ik vraag ze soms om advies, “hoe doe jij dat nou? “We kunnen namelijk alleen maar van elkaar leren. In sommige gevallen zelfs samenwerken! Er zijn verschillende soorten katten/honden/dierenpensions. Pensions alleen voor katten, aparte verblijven per kat, verblijven in een groep. Je hebt hondenpensions die ook katten opvangen. Hoe maak je de keuze als eigenaar? Voor mezelf denk ik dat het belangrijkste wat er is, is eerlijk zijn. Voor elke kat is er een opvang op maat. Je komt er alleen achter door het te proberen, maar als de kat zich niet prettig voelt, ga je zelf ook niet met een fijn gevoel op vakantie.

We houden de eigenaars natuurlijk op de hoogte van hoe het gaat. Een whatsapp bericht is immers zo verstuurd. Tot nu toe krijg ik daar alleen maar positieve reacties over! Het is toch heel fijn om even te horen hoe het met je kattenvriend gaat, terwijl je zelf aan een cocktail ligt aan het zwembad;) Ik kan zelf namelijk extra genieten als ik weet dat het thuis prima geregeld is!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen? In de eerste nieuwsbrief maken we een nieuwe WIN- actie bekend, een hele gave al zeg ik het zelf! Dus, schrijf je snel in en blijf op de hoogte!