Reserveren voor de herfstvakantie en 2021

Geplaatst op 8 september 2020 door Eva D'Hoe

Vind jij het ook zo lastig om een nieuwe vakantie te gaan plannen? Wat als het wéér niet kan doorgaan, of het vakantieland ineens code oranje krijgt… Lastig is het het, wat gaat de komende tijd ons brengen?

Wat ik nu heel veel krijg, is last-minute reserveringen. Wij mensen willen er toch graag even uit, even weg van de dagelijkse sleur. Lekker een terrasje doen en genieten van een heerlijk zonnetje. Liefst op een plek waar je geen jas aan hoeft of paraplu mee hoeft te nemen. Toch? Maar hoe doen we het nu, in deze onzekere tijden?

Het is lastig. Laten we dat vooral als eerste zeggen. Durf je al te boeken voor een vliegreis, zit de kans erin dat het op het laatste moment niet doorgaat. Ons Kattenhotel ligt 25 minuten van de Belgische grens en van de Duitse grens. In deze regio wordt er veel geboekt via Duitsland. Jammer genoeg maakt dat het er niet makkelijker op, want de Duitsers hebben andere regels als de Nederlanders en ook de Belgische regels zijn weer anders.

Veel mensen kiezen er dan ook voor om een “beetje in de buurt” te blijven, lekker veilig met de auto op pad. Hopende op een mooie nazomer, biedt Nederland ook prachtige vakantieplekken. Met de herfstvakantie die dichterbij komt, is het toch leuk om weer een vakantie te gaan plannen. Hou er rekening mee dat we toch echt maar 25 plaatsjes hebben in het Kattenhotel, dus laat reserveren kan betekenen dat we helaas geen plaats meer hebben….

Bij twijfel of je moet reserveren voor je kat, lees de toelatingsvoorwaarden nog eens door. Bellen voor meer informatie mag natuurlijk ook altijd;-)