Corona nieuws

Geplaatst op 17 maart 2020 door Eva D'Hoe

Ongeveer een week geleden zwaaiden we onze laatste logee Sammy uit. Het Kattenhotel zou sluiten voor een paar weken. Tijd voor de grote schoonmaak en onze eigen vakantie. Na 1,5 jaar waren we toe aan vakantie en vooral tijd voor ons gezin. Afgelopen vrijdag stonden we zo goed als klaar voor vertrek, koffers bijna gepakt. Het nieuws sloeg in als een bom. Alle reizen geannuleerd, dus de vakantie gaat niet door…. in eerste instantie verdrietig, beetje boos, we zaten met ons hoofd al op het strand in de zon!

Nu, een paar dagen later zijn we toch blij dat we thuis zijn, in ons eigen huis. Landen sluiten hun grenzen, winkels en restaurants sluiten hun deuren. Er heerst onzekerheid en het advies is er om sociale contacten even te vermijden. Maar hoe gaat het nu dan verder?

Over een paar weken weten we misschien iets meer, maar misschien ook niet. Op 06 April gaan onze deuren normaal gezien weer open voor onze gasten. Mocht je eerder opvang nodig hebben voor je kat(ten) neem dan even contact met ons op, bij voorkeur telefonisch. We kunnen even overleggen over wat er mogelijk is.

We kunnen niet in de toekomst kijken. Het Paasweekend en de meivakantie komen eraan en ik vrees ervoor… Laten we hopen dat we tegen die tijd weer de vrijheid hebben om te reizen. Dat we weer plannen kunnen maken óm te gaan reizen. Op vakantie gaan hoort erbij en levert een positieve bijdrage aan ons leven.

Ik zou zeggen, pas een beetje op elkaar, geef je katten een extra knuffel en vooral blijf allemaal gezond! Liefs Eva

P.s. Mocht je vakantie nu toch gewijzigd of geannuleerd worden, hoor ik het graag zo snel mogelijk. We zoeken samen naar een oplossing 😉