E866472B-4485-41EC-A3F9-5E17DA4999FDFill 1Fill 1

Het Kattenhotel

Welkom bij Kattenhotel Catz!

Op de website vindt je informatie over ons Kattenhotel, exclusief voor katten. Wij zijn te vinden in het Noord-Brabantse plaatsje Deurne, tussen Eindhoven en Venlo. Dichtbij de vakantieroutes richting België, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland, gemakkelijk bereikbaar via de A67.  

Ons Kattenhotel is geopend sinds November 2016. Het hotel biedt plaats aan 25 katten die logeren in een groep. Ons hotel is rustig gelegen in onze tuin en is zo ingericht dat onze logees zo min mogelijk stress ervaren. Want eerlijk is eerlijk, voor de meeste katten is het begin van de vakantie toch wel stressvol. De kattenmand, de reis in de auto en een nieuwe omgeving met verzorger. Alleen het beste is goed genoeg voor een dierbaar huisdier.

  • We geven rondleidingen op afspraak en vinden het fijn als je vooraf eens komt kijken. Zo kun je zelf ervaren hoe ons kattenpension voelt!

Kattenhotel Catz – het groepsverblijf

In een wenhokje kunnen ze na de autorit even bijkomen en wennen aan hun nieuwe “thuis”. Als je kat wat gewend is, kan hij/zij op eigen tempo de ruimte gaan verkennen en nieuwe huisgenoten ontmoeten. Katten zijn over het algemeen redelijk sociaal en verdraagzaam naar elkaar. De meeste katten gaan de eerste dag al de groep verkennen, andere katten hebben wat meer tijd nodig om te wennen.

Het streven is om alle katten lekker de vrijheid te geven in het hele hotel. Ze kunnen veilig naar buiten in de overdekte buitenren, zowel overdag als in de avond. In de buitenren kunnen ze onze boerderijdieren in de gaten houden, onze kippen en ganzen zorgen voor een beetje animatie 😉 Zowel binnen als buiten zijn er rust- en verstop plekjes en staan er krabpalen voor het uitzoeken.

We proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zodat je met een gerust hart op vakantie kunt. Heb je speciale wensen? Geef deze aan bij het reserveren, we denken altijd met je mee. Ons pension is kleinschalig van opzet, zodat we veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Het hele pension is voorzien van vloerverwarming, wat een aangename warmte geeft in de herfst en wintermaanden.

  • Wil je weten hoe het je kat vergaat tijdens je vakantie? Via WhatsApp stuur ik af en toe een foto of berichtje tijdens zijn/haar verblijf bij ons. Service van Catz!

 

Kattenhotel Catz – de zorg- suites

We hebben 3 zorg- suites met elk een eigen buitenverblijf, speciaal ingericht voor de kat die meer zorg nodig heeft. Heeft de kat een speciaal dieet of medische zorg nodig (bijvoorbeeld bij diabetes of een dieet) dan kunnen we daar extra aandacht aan besteden. Vanuit de dierenartsenpraktijk heb ik voldoende kennis en ervaring om die extra zorg te kunnen geven. Af en toe hebben we ook een gast die het niet zo fijn vindt in de groep. De suites blijken dan een oplossing te zijn. De kat gaat apart van de rest, maar kan toch alles zien en dit geeft vaak de rust om een fijn verblijf te hebben. Voor een kijkje in het pension volg de link naar het fotoalbum.