E866472B-4485-41EC-A3F9-5E17DA4999FDFill 1Fill 1

Over ons

Welkom op de website van Kattenhotel Catz!

Op onze website vindt je alle informatie over ons Kattenhotel, exclusief voor katten. Wij zijn te vinden in het Noord-Brabantse plaatsje Deurne, tussen Eindhoven en Venlo. Dichtbij de vakantieroutes richting België, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland, gemakkelijk bereikbaar via de A67.  Op de plek waar nu ons kattenpension gevestigd is, lag eerst een zwembad. Neem maar eens een kijkje in het fotoalbum.

De periode voor de verbouwing hebben we ons goed voorbereid. Hoe we de inrichting zouden willen hebben, zodat katten er veel rust en plezier kunnen vinden. Een plek waar ze zo min mogelijk stress ervaren. Want eerlijk is eerlijk, voor de meeste katten is vakantie toch wel stressvol. De kattenmand, de reis in de auto en een nieuwe omgeving in een pension of hotel.  Alleen het beste is goed genoeg voor een dierbaar huisdier. We geven rondleidingen op afspraak, we vinden het fijn als je vooraf eens komt kijken. Zo kun je zelf ervaren hoe ons kattenpension voelt!

Kattenhotel Catz – het groepsverblijf

In het hotel vertoeven de katten samen. In de eigen kattenmand kunnen ze na de autorit even bijkomen en wennen aan hun nieuwe verblijf. We hebben een aantal wenhokjes, voor katten die wat meer stress hebben van de reis hier naartoe. Als de kat wat gewend is, kan ze op eigen tempo de ruimte verkennen en de nieuwe huisgenoten ontmoeten. Katten zijn over het algemeen heel sociaal en verdraagzaam naar elkaar. Sommige katten hebben wat meer tijd nodig om te wennen.

Het streven is om alle katten lekker de vrijheid te geven in het hele pension. Niet om ze op te sluiten gedurende de vakantie, onze gasten hebben alle vrijheid. Ze kunnen veilig naar buiten, zowel overdag als in de avond, waar ze onze boerderijdieren in de gaten kunnen houden. Zowel binnen als buiten zijn er rust- en verstop plekjes en staan er krabpalen voor het uitzoeken.

We proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zodat je met een gerust hart op vakantie kunt. Ons pension is kleinschalig van opzet, we hebben maximaal 25 katten te logeren. Op die manier kunnen we veel persoonlijke aandacht geven. Het hele pension is voorzien van vloerverwarming, wat een aangename warmte geeft in de herfst en wintermaanden.

 

 

Kattenhotel Catz – de zorg- suites

We hebben 3 zorg- suites met elk een eigen buitenverblijf, speciaal ingericht voor de kat die meer zorg nodig heeft. Heeft de kat een speciaal dieet of medische zorg nodig (bijvoorbeeld bij diabetes of een dieet) dan kunnen we daar extra aandacht aan besteden. Vanuit de dierenartsenpraktijk heb ik voldoende kennis en ervaring om die extra zorg te kunnen geven. Af en toe hebben we ook een gast die het niet zo fijn vindt in de groep. De suites blijken dan een oplossing te zijn. De kat gaat apart van de rest, maar kan toch alles zien en dit geeft vaak de rust om een fijn verblijf te hebben. Voor een kijkje in het pension volg de link naar het fotoalbum.