E866472B-4485-41EC-A3F9-5E17DA4999FDFill 1Fill 1

Over ons

Even voorstellen

Mijn naam is Eva D’Hoe en misschien dat sommigen mij nog herkennen van Dierenartsenpraktijk Deurne, daar ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest als assistente. Ik ben getrouwd met Koen en samen hebben we 2 kinderen, Jill en Noah. Koen is dierenarts van beroep en onze kinderen gaan nog naar school en in vakanties zijn ze met regelmaat te vinden in het Kattenhotel;-)

Naast mijn werk als assistente op de Dierenartsenpraktijk, heb ik met de Helmondse Hondensportvereniging  cursussen gegeven voor pups. In 2015 heb ik een tijd als vrijwilliger gewerkt bij dierenasiel de Doornakker in Eindhoven. Daar heb ik veel geleerd over zwerfkatten en ervaring opgedaan met katten, knaagdieren en honden die werden afgestaan vanwege gedragsproblemen of gezondheidsproblemen van de eigenaars.

Mijn hart ligt bij de verzorging van dieren en zo startte ik de opleiding voor het Honden en Kattenbesluit, waar ik Maart 2016 mijn diploma voor binnenhaalde. De vergunningen waren binnen, de verbouwing kon beginnen en in November 2016 werd Kattenhotel Catz een feit. Daar ben ik heel trots op!