Over ons

Even voorstellen

Mijn naam is Eva D’Hoe en ik ben getrouwd met Koen. Samen hebben we 2 kinderen, Jill en Noah. Koen is dierenarts van beroep en onze kinderen gaan nog naar school en in vakanties zijn ze met regelmaat te vinden in het Kattenhotel;-)

Mijn werk met dieren is begonnen bij Dierenartsenpraktijk Deurne waar ik 10 jaar heb gewerkt als assistente. Daarbij heb ik met de Helmondse Hondensportvereniging vele jaren cursussen gegeven voor pups. In 2015 heb ik een tijd als vrijwilliger gewerkt bij dierenasiel de Doornakker in Eindhoven. Daar heb ik veel geleerd over zwerfkatten en ervaring opgedaan met katten, knaagdieren en honden die werden afgestaan vanwege gedragsproblemen of gezondheidsproblemen van de eigenaars.

Mijn hart ligt bij de verzorging van dieren en zo startte ik de opleiding voor het Honden en Kattenbesluit, waar ik Maart 2016 mijn diploma voor mocht ontvangen. Daarop volgde de opleiding tot kattengedragstherapeut, waarvoor ik een jaar lang elke weekend naar Den Haag reed om daar in het asiel ervaring op te doen in het gedrag van katten. De basiskennis en de vergunningen waren binnen, het Kattenhotel werd gebouwd en in November 2016 werd Kattenhotel Catz een feit. Daar ben ik heel trots op!