E866472B-4485-41EC-A3F9-5E17DA4999FDFill 1Fill 1

Over ons

Even voorstellen

Mijn naam is Eva D’Hoe- de Corte. Misschien dat sommigen van jullie mij nog herkennen van Dierenartsenpraktijk Deurne. Daar ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest als assistente. In 2007 ben ik getrouwd met Koen en samen hebben we 2 kinderen, Jill en Noah. Koen is dierenarts van beroep en onze kinderen gaan naar de basisschool.

Naast mijn werk als assistente op de Dierenartsenpraktijk, heb ik met Pascal van de Helmondse Hondensportvereniging  cursussen gegeven voor pups. In 2015 heb ik een tijd als vrijwilliger gewerkt bij dierenasiel de Doornakker in Eindhoven. Daar heb ik veel geleerd over zwerfkatten en ervaring opgedaan met katten, knaagdieren en honden die werden afgestaan vanwege gedragsproblemen of gezondheidsproblemen van de eigenaars.

Mijn hart ligt bij de verzorging van dieren en ik wilde graag met dieren blijven werken. Ik besloot de sprong in het diepe te wagen en startte met de opleiding voor het Honden en Kattenbesluit, waar ik begin 2016 mijn diploma voor haalde. Mijn droom is uitgekomen. November 2016 werd Kattenhotel Catz een feit en daar ben ik heel trots op!