E866472B-4485-41EC-A3F9-5E17DA4999FDFill 1Fill 1

Groepsverblijf

Logeren in de groep

In een wenhokje kunnen de katten na de autorit even bijkomen en wennen aan hun nieuwe plek. Als je kat de stress kwijt is en gegeten heeft kan hij/zij op eigen tempo de ruimte gaan verkennen en de andere katten gaan ontmoeten. Katten zijn over het algemeen redelijk sociaal en verdraagzaam naar elkaar. De meeste katten gaan de eerste dag al het hotel verkennen, anderen hebben wat meer tijd nodig om te wennen. 

Het streven is om alle katten lekker de vrijheid te geven, geen hokjes tijdens de vakantie. Ze kunnen veilig naar buiten in de overdekte buiten tuin, zowel overdag als in de avond waar ze onze boerderijdieren in de gaten houden. De kippen, ganzen en schapen zorgen voor een beetje animatie en wat om naar te kijken. Zowel binnen als buiten zijn er rust- en verstop plekjes en staan er krabpalen voor het uitzoeken.

We proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zodat je met een gerust hart op vakantie kunt. Heb je speciale wensen? Geef deze aan bij het doorgeven van de reserveringsaanvraag, we denken altijd met je mee. Ons pension is kleinschalig van opzet, zodat we veel persoonlijke aandacht aan onze gasten kunnen geven. Het hele pension is voorzien van vloerverwarming, wat een aangename warmte geeft in de herfst en wintermaanden.