Groepsverblijf

Logeren in de groep

Kattenhotel Catz heeft plaats voor 25 katten, die samen kunnen logeren in het groepsverblijf. Na de autorit die vaak wat spanningen en stress met zich meebrengt, kunnen de katten eerst bijkomen in een wenhokje. Vanuit het wenhokje kunnen ze al een beetje rondkijken en wennen aan hun nieuwe plek. Als de kat stressvrij is en gegeten heeft kan hij/zij op eigen tempo de ruimte gaan verkennen en de andere katten gaan ontmoeten. De meeste katten gaan de eerste dag al het hotel verkennen, anderen hebben wat meer tijd nodig om te wennen. 

Het streven is om de katten lekker de vrijheid te geven, geen hokjes tijdens de vakantie. Ze kunnen veilig naar buiten in de overdekte buitenren, zowel overdag als in de avond. De kippen, ganzen en schapen zorgen voor een beetje animatie en wat om naar te kijken. Het hele pension is voorzien van tegels met vloerverwarming, wat een aangename warmte geeft in de herfst en wintermaanden en koelte in de zomer. Zowel binnen als buiten zijn er kattenbakken, rust- en verstop plekjes en staan er krabpalen voor het uitzoeken. Gedurende de dag staat er droogvoer klaar, en in de avond hebben we een nat- voer moment om van te smullen, voor elke kat wat lekkers. Zo kunnen we alle katten een fijne, relaxte vakantie aanbieden!

Tarieven:

  • Verblijf in de groep: € 12,= per kat
  • Alles inclusief: voeding, water, snoepjes en heel veel knuffels en aandacht:-)

We proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zodat je met een gerust hart op vakantie kunt. Heb je speciale wensen? Geef deze aan bij het doorgeven van de reserveringsaanvraag, we denken altijd met je mee. Ons pension is kleinschalig van opzet, zodat we veel persoonlijke aandacht aan onze gasten kunnen geven. Tijdens je vakantie laat ik altijd even weten, hoe het met je kat gaat. Soms met een paar foto’s erbij, service van Catz! Heb je na het lezen nog vragen, neem dan contact met me op. Reserveren kan via onderstaande knop: