Menu à la Catz

Menu à la Catz

Het verblijf in een Kattenhotel brengt verandering met zich mee in het dagelijkse patroon. Doordat onze gasten samen leven en spelen worden ze vaak ook actiever en hebben ze een hogere energiebehoefte. In het begin hebben we verschillende soorten voer geprobeerd. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij Royal Canin, dit merk kwam als beste uit de bus;-)

Het wordt goed gegeten, goed verdragen (dus geen diarree) en heeft verschillende soorten voeding die goed aansluiten bij de behoeften van de kat. In ons Kattenhotel staat Royal Canin Shelter op het menu en we hebben indien nodig extra brokjes aangepast aan de leeftijd, denk hierbij aan senior- en kittenbrokjes. Kortom, we hebben alles in huis om je kat(ten) te laten smullen!

Bovendien zijn bij ons de voerbakjes altijd gevuld, zodat je kat zelf het moment kan kiezen wanneer hij/zij eet. Natuurlijk kunt je ook doorgeven wat je kat lekker vindt om ‘s avonds extra te krijgen, zoals vis of vlees in jus. Vers water staat de hele dag tot beschikking van onze gasten. We hebben een drinkfontein en voerpuzzels voor de katten die wat extra uitdaging kunnen gebruiken.

  • Als je kat een dieetvoer heeft dien je dat zelf mee te brengen, het reserveren van een zorg- suite is dan gewenst. Tenslotte worden onze gasten dagelijks verwend met een stukje kaas, kauwstaafjes of kattensnoepjes. Je kat is tenslotte ook op vakantie!