E866472B-4485-41EC-A3F9-5E17DA4999FDFill 1Fill 1

Menu à la Catz

Menu à la Catz

Bij Kattenhotel Catz staan heerlijk brokjes op het menu,  wat wij onze gasten voorschotelen is van topkwaliteit! We hebben alles in huis om uw kat(ten) te laten smullen. We hebben gekozen voor Royal Canin voeding want alleen het beste is goed genoeg!

Het verblijf in een kattenpension of kattenhotel brengt verandering met zich mee in het dagelijkse patroon. Wat vervolgens weer stress kan geven. Doordat onze gasten samen leven en spelen worden ze vaak ook actiever en hebben ze een hogere energiebehoefte. Royal Canin heeft verschillende soorten voeding die goed aansluiten bij de behoeften van de kat. In ons kattenhotel staat Royal Canin Shelter op het menu. Ook hebben we een aantal extra soorten aangepast aan de leeftijd, denk hierbij aan senior- en kittenbrokjes.

foto_5  royal canin

We hebben meerdere soorten harde brokjes, aangepast aan de leeftijd van uw kat(ten) klaarstaan. Bovendien zijn bij ons de voerbakjes altijd gevuld, zodat uw kat zelf het moment kiezen van etenstijd. Natuurlijk kunt u ook doorgeven wat uw kat lekker vindt om ‘s avonds extra te krijgen, zoals vis of vlees in jus. Vers water staat de hele dag tot beschikking van onze gasten. We hebben een drinkfontein en voerpuzzels voor de katten die wat extra uitdaging kunnen gebruiken. Als uw kat een dieetvoer heeft mag u dat meebrengen en wordt de kat apart gevoerd in zijn/ haar eigen suite. Tenslotte krijgen onze gasten elke dag een stukje vis, vlees of kaas. Uw kat is ook op vakantie!