Zorg-suites

Logeren in een zorg-suite

Logeren in een groep is niet altijd mogelijk. We hebben 5 zorg-suites waar je kat apart van het groepsverblijf kan logeren.

Heeft je kat een speciaal dieetvoer van de dierenarts of bijvoorbeeld medicatie? Dan is een zorg-suite geschikt voor je kat. Per zorg-suite kan er 1 kat geplaatst worden. Mocht je meerdere katten hebben die extra zorg nodig hebben, kun je 2 zorg-suites reserveren. Het is mogelijk 2 suites aan elkaar te koppelen. (Geef dit duidelijk aan bij de reserveringsaanvraag zodat we hier rekening mee kunnen houden.) Doordat de katten apart zitten, kunnen we nauwkeurig bijhouden wat de kat eet en of de kattenbak gebruikt wordt.

Binnenruimte

De zorg-suites zijn voorzien van alles wat de katten nodig hebben. Slaapplekjes, krabmatten en een eigen kattenbak. De binnenruimte is 1,5 m2 met een eigen buitenren van 2 m2. Je mag iets meebrengen van thuis zoals een dekentje of een (klein) mandje, maar het is niet nodig, we hebben alles in huis. Wat je wel mee dient te nemen is de eigen voeding (bij dieetvoeding) en medicijnen, beide voldoende voor de vakantieperiode dat de kat komt logeren.

Tarieven:

  • Verblijf in een zorg-suite: €18,= per kat (Excl. medicijnen/dieetvoer)
  • Verblijf in een zorg-suite voor een diabetespatiënt: €25,= per kat (Excl. medicijnen/ dieetvoer)

Alle zorg-suites hebben een eigen buitenren. In de winter een frisse neus halen en in de zomer is het goed toeven in het zonnetje! Heb je na het lezen nog vragen, neem dan gerust contact met me op. Reserveren kan via onderstaande knop: