05 November 2016 De Grand Opening!

Geplaatst op 6 november 2016 door Eva D'Hoe

Wat een spannende dag, het is de Grand Opening van Kattenhotel Catz! Het is vandaag 5 November 2016 en we gaan officieel open.

Familie, vrienden, kennissen en iedereen die wil mag eindelijk komen kijken. Partyhome Deurne heeft alles tot in de puntjes verzorgt. De kinderen kunnen zich uitleven op het gave disco springkussen. Het is een koude herfstdag maar het zonnetje is stralend en aangenaam warm. We hebben er zin! Onze naaste familie is aanwezig, dus kan er geproost worden! Maar eerst natuurlijk een speech zoals het hoort, om een aantal mensen persoonlijk te bedanken. Mark Goossens, van Mark Goossens Timmerwerken, voor het prachtige timmerwerk aan het kattenhotel. Mijn vader waar we de mooie tegelvloer aan te danken hebben. Hij heeft elke dag geholpen en staat echt altijd voor ons klaar. Mijn man Koen die naast zijn drukke baan als dierenarts toch elke avond tot in de late uurtjes stond te schilderen of andere karweitjes voor zijn rekening nam. En onze kinderen Jill en Noah, die de afgelopen 2 maanden net zo enthousiast waren als ik. Ze wilden helpen en ook hun ideeën wilden delen met ons!

img_5100  img_5113 img_5233 img_5273

3 minuten voor 2 knip ik het lintje door, heb ik altijd al eens willen doen, en meteen zie ik ook heel veel mensen binnen lopen! Wat een gave dag zeg! Zoveel belangstelling, cadeaus, kaarten, knutselwerkjes en lieve mensen zijn komen kijken naar ons gloednieuwe kattenpension in Deurne – Noord Brabant.  Bedankt allemaal! Dankzij jullie was het een zeer geslaagde en gezellige dag! Op naar de eerste boekingen, want vanaf vandaag kan er gereserveerd worden!

Bekijk de foto’s in het fotoalbum: https://www.kattenhotelcatz.nl/fotoalbum/grand-opening-05-november-2016/