Herplaatsing Billy, Gelukt!

Geplaatst op 8 februari 2023 door Eva D'Hoe

UPDATE: 14 Februari 2023 (Valentijnsdag) Vandaag heb ik te horen gekregen dat het gelukt is een nieuw thuis te vinden voor Billy. Binnenkort gaat hij verhuizen… Toch wel een mooi bericht op de dag van de liefde! Iedereen bedankt voor de reacties en het delen, ik wens Billy alle geluk van de wereld toe op zijn nieuwe plek!

Deze ontzettend leuke kater van 7 jaar oud, zoekt een nieuw thuis. Het is een bijzonder ras, namelijk een Sphynx, wat toch een beetje anders is dan een kat met haren;-) Doordat ze gevoeliger zijn voor kou, is een warmtematje gewenst en buiten laten niet. Het is echt een binnen-kat die heel graag bij zijn baasje is en op schoot komt liggen. Hij is wel gewend in de zomer af en toe in de tuin te mogen, Billy houdt namelijk wel van de warme zon;-)

  • Naam: Billy
  • Ras: Sphynx
  • Gecastreerde kater
  • Kleur: seal point met wit
  • Leeftijd: 07 jaar (Augustus 2015)
  • Met stamboom papieren, volledig gezond, jaarlijks gevaccineerd

Hij woont samen met een poes en dat ging prima, tot de komst van de kinderen in het gezin. Dit geeft hem stress, waardoor hij zich niet meer op zijn plek voelt. Op dit moment heeft hij gedragsproblemen, die naar alle waarschijnlijkheid meteen verdwijnen als zijn thuissituatie veranderd. Hij is meerdere keren bij mij geweest in het Kattenhotel en dat ging super. Hij is sociaal naar andere katten en komt heel graag op een warme schoot liggen.

We zijn op zoek naar een plek zonder kleine kinderen, een andere kat in huis zou geen probleem mogen zijn. Het is niet bekend of hij honden leuk vindt. Heb je interesse neem dan even contact met me op! Bellen mag, maar mailen kan ook: info@kattenhotelcatz.nl