Ik ga op vakantie en neem mee!

Geplaatst op 8 september 2021 door Eva D'Hoe

Je hebt een reservering gemaakt voor je kat in ons Kattenhotel, voor het gemak zet ik nog even op een rij wat je kunt meenemen. Toch even handig als je niet de hele website wilt doorspitten voor informatie;-)

  • Allereerst, veiligheid voorop. Breng de kat(ten) apart van elkaar in een veilige transportkooi naar ons Kattenhotel. Vergeet niet de naam van de kat er duidelijk op te vermelden, de kooitjes blijven hier in de opslag tot de katten weer naar huis gaan.

Voor alle katten gelden de volgende gezondheidsregels (zie de toelatingsvoorwaarden ):

  • Alle katten moeten correct gevaccineerd zijn,
  • én de vaccinaties mogen niet verlopen tijdens het verblijf,
  • breng de vaccinatiepaspoortjes mee.
  • Doe thuis alvast het halsbandje af, mocht je kat er een dragen.
  • Alle katten dienen thuis behandeld te zijn (liefst 1 week van tevoren), tegen vlooien en teken en wormen. (Als dit niet gedaan is, doen we het bij aankomst in het Kattenhotel. )
  • Alleen als je een zorg- suite hebt geboekt, is het mogelijk eigen spulletjes mee te nemen. Een mandje of dekentje van thuis of bijvoorbeeld eigen voerbakjes. Vergeet niet de medicatie en dieetvoeding (voldoende!) mee te brengen. (Dieetvoeding = speciaal voorgeschreven voeding van de dierenarts) In het Kattenhotel voeren we Royal Canin, voeding voor volwassen katten.

In het Kattenhotel hebben we voldoende kattenbakken, mandjes, krabpalen, voerbakjes om alle katten een leuke en relaxte vakantie te bieden. Eigen spullen hoeven niet te worden meegebracht. De openingstijden voor brengen en halen zijn dagelijks van 9.30 uur tot 11.00 uur, met uitzondering van zon- en feestdagen.

Graag tot ziens in het Kattenhotel! Liefs Eva