Kattenhotel Catz is jarig!

Geplaatst op 4 november 2021 door Eva D'Hoe

Op 05 November 2021 bestaat ons Kattenhotel 5 jaar!


De tijd vliegt voorbij als je elke dag mag doen waar je heel gelukkig van wordt! 

De afgelopen maanden zijn er weer veel nieuwe katten komen logeren. Het is fijn om ook de bekende gezichten weer te mogen ontvangen in het Kattenhotel. Zeker na een lange periode waarin reizen niet zo vanzelfsprekend was. Leuk om alle vakantieverhalen te horen bij thuiskomst! Steeds vaker weer met verhalen van bestemmingen in het buitenland.

De tijd is weer aangebroken om nieuwe plannen te gaan maken voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat 2022 een jaar wordt vol van leuke uitjes en vakanties. Dat jullie katten weer vaak bij tante Eva mogen komen logeren 😉 Om vooral de vaste klanten weer een plekje te gunnen (met name in de drukke zomervakantie) hebben weer een leuke korting/ vroeg boek- actie voor de komende weken!

Het Kattenhotel bestaat bijna 5 jaar en wie jarig is trakteert;-) Als je de komende weken je vakantie reserveert voor je kat(ten) voor 2022, ontvang je een leuke korting t.w.v. €15,= per gemaakte reservering per kat. (De actie is geldig van 30 Oktober t/m 30 November 2021, op alle reserveringen die binnen komen via het reserveringsformulier op onze website.)

Wie jarig is trakteert!
Natuurlijk hadden we een speciaal testpanel. Alles is eerst bekeken, besnuffeld en goedgekeurd door Seba, Teuntje, Kaat en Muezza. Zij horen niet bij de te winnen prijs 😉
Ter waarde van 150 euro
De bofkont die de prijs wint, ontvangt een rattan kattenmand, reistas, diverse snoepjes en speeltjes, een zakje Kattenveertjes en een activity game!

Nog even de voorwaarden op een rij:

  • Reserveer je vakantie voor je kat(ten) in de maand November en ontvang per reservering per kat een korting van € 15,= (Korting wordt verrekend aan het einde van de vakantie)
  • Deze aanbieding is geldig van 30 Oktober t/m 30 November 2021 op alle reserveringen die gemaakt worden via het reserveringsformulier op onze website
  • Onder onze vaste klanten verloten we een cadeau pakket t.w.v. €150,= (de winnaar wordt bekend gemaakt op 01-12-2021)

Ga naar reserveren om je vakantie te reserveren voor je kat(ten): RESERVEREN

Graag tot ziens in het Kattenhotel! Liefs Eva