Kattenhotel Catz is jarig!

Geplaatst op 30 oktober 2022 door Eva D'Hoe

Op 05 November 2022 bestaat ons kattenhotel alweer 6 jaar en dat gaan we vieren! Met cadeautjes en een leuke vroeg-boek-korting voor reserveringen;-) Maaaar, de komende weken gaan wij er eerst even tussenuit. Nu dat iedereen op vakantie is geweest, is het ook voor ons tijd voor vakantie. Een paar weken uitslapen, niks doen wat moet, heerlijk toch! De komende weken zijn we even niet bereikbaar. De socials staan even stil en de telefoon staat uit. Natuurlijk kun je gewoon een app sturen of een mail, maar dat blijft wel even liggen tot na onze vakantie. 

De herfst laat zich al zien, de zomer is nu toch echt voorbij. De tijd van lekker binnen zitten onder een dekentje komt eraan én dus ook de tijd om weer nieuwe plannen te gaan maken voor het nieuwe jaar!

Kattenhotel Catz bestaat 6 jaar, wie jarig is trakteert!

Op 5 November 2022 bestaat het kattenhotel alweer 6 jaar en ook dit jaar laten we dat niet ongemerkt voorbij gaan. Op alle reserveringen die nu gemaakt worden tot 30 November 2022, ontvang je een korting t.w.v. €15,= per kat. De maand November is in het kattenhotel de rustigste tijd van het jaar, waarin ik meer tijd heb om reserveringen te verwerken. Vaste klanten krijgen nu voorrang om te boeken in het hoogseizoen en door nu je reservering door te geven maak je ook nog kans op een cadeau!

Voorgaande jaren hadden we altijd 1 groot cadeau om te verloten. Dit jaar heb ik voor elke 5e reservering die gemaakt word een cadeau. (meerdere aanvragen per klant telt als 1) De postbode heeft het druk gehad de afgelopen dagen, om alle producten te leveren;-) Dus dit jaar een cadeau voor de 5e Reservering, de 10e Reservering, de 15e Reservering enz.

Nog even kort samengevat:

  • De komende weken ontvang je een korting t.w.v. €15,= per gemaakte reservering per kat.
  • Deze aanbieding is geldig van 13 Oktober t/m 30 November 2022, alleen op reserveringen die gemaakt worden via het reserveringsformulier op onze website. 
  • De korting wordt verrekend op de factuur, die je ontvangt nadat je kat bij ons gelogeerd heeft.
  • Bovendien ontvangt elke 5e reservering die binnenkomt een cadeau! (meerdere reserveringen van een klant tellen als 1).

Voor meer informatie over Kattenhotel Catz kijk gerust eens rond op onze website, Facebookpagina of op Instagram. Daar is alle info te vinden, over het logeren in ons kattenhotel. De komende weken moeten jullie het even zonder al mijn kattenfoto’s doen op social media;-) maar dat zal vast wel lukken!

Graag tot ziens in ons Kattenhotel! Liefs Eva