Kattenhotel Catz is Jarig! Vier je het mee?

Geplaatst op 8 oktober 2023 door Eva D'Hoe

Op 05 November vieren we de verjaardag van Catz, alweer 7 jaar (!!!) en ik sta nog elke dag met veel plezier tussen de katten. Dat laten we niet stilletjes voorbij gaan. Tot eind November hebben we weer de vroeg- boek- kortingsactie én geven we weer leuke cadeautjes weg. (Lees verder voor de spelregels.)

Iedereen is dol op het krijgen van cadeautjes en we hebben weer leuke dingen om weg te geven. Wat dacht je van een Capitool reisgids van een land naar keuze, óf een spelpakket voor je kat (Kattenveertjes), óf een hotelvoucher van Kattenhotel Catz t.w.v. €50 te besteden in 2024!

Spelregels vroeg- boek- kortingsactie:

  • Maak nu je reservering voor het nieuwe jaar en ontvang een korting van €15,= per gemaakte reservering/ per kat op elk verblijf vanaf 4 dagen.
  • Elke 7e reservering ontvangt een cadeautje! (meerdere reserveringen van een klant tellen als 1).
  • Deze aanbieding is geldig van 12 Oktober t/m 30 November 2023, alleen op reserveringen die gedaan worden via het reserveringsformulier via onze website.
  • Gezien de grote vraag naar opvang in het hoogseizoen, werken we niet met vrijblijvende opties. Mocht de gereserveerde periode met meer dan 2 dagen ingekort worden ná November, vervalt de vroeg-boek-korting.
  • De vroeg- boek- korting is voor vaste klanten. Tot eind November krijgen zij voorrang op reserveren in het hoogseizoen. Nieuwe klanten maken wel kans op het cadeautje;-) maar krijgen (nog) niet de korting.

De komende weken gaan wij er even tussenuit. De zomer is nu toch echt voorbij en in het Kattenhotel wordt het met de dag rustiger. De herfst komt eraan en de dagen worden merkbaar korter. Een fijne tijd om met een dekentje op de bank te zitten en een nieuwe (zon)vakantie uit te zoeken;-)

Van 12 Oktober t/m 05 November 2023 is het Kattenhotel gesloten en ook mijn telefoon krijgt vakantie. Heb je nog vragen? Wacht dan niet te lang, maandag, dinsdag en woensdag a.s. ben ik nog telefonisch bereikbaar maar daarna begint onze vakantie. Maandag 06 November sta ik weer voor jullie klaar! Graag tot ziens in ons Kattenhotel, liefs Eva