Kattenhotel Catz is jarig!

Geplaatst op 5 november 2017 door Eva D'Hoe

Kattenhotel Catz is jarig! Vandaag, 5 November 2017 bestaan we 1 jaar, wat gaat de tijd toch snel als je het leuk hebt!

Het was een spannend jaar. De eerste weken met een leeg pension en naamsbekendheid maken. De eerste katten te logeren en na een paar maanden begint het te lopen! De eerste drukke vakantie in het kattenhotel, de meivakantie. We hebben veel nieuwe mensen leren kennen met hun bijzondere katten. We hebben een mega drukke zomervakantie gehad, met kittens, oude katten en alles ertussenin! Maar ook de rustige periodes waren fijn omdat er dan nét wat meer aandacht is voor alle katten (Waar het uiteindelijk toch om draait) omdat we wat minder bezig zijn met poetsen;)

 

Nu we bijna een jaar geopend zijn, is het misschien ook tijd voor een terugblik. Wat kan beter, wat kan anders? Heeft u zelf punten van verbetering? We horen ze graag! Daar kunnen we alleen maar van leren en beter worden. We hebben al veel positieve recensies gekregen op Facebook en Google, dat waarderen we zeer.  Nu het nieuwe jaar eraan komt worden de nieuwe vakanties voor 2018 alweer uitgezocht en geboekt. Mag je kat dit jaar bij ons komen logeren? Vergeet dan niet tijdig te reserveren.

Wie jarig is trakteert!

Als je in November 2017 je vakantie boekt voor 2018, ontvang je 1 overnachting gratis*! Want wie jarig is trakteert. Informeer voor de maanden Juli & Augustus even vooraf of er nog plaats is op de gewenste periode. Dit voorkomt teleurstelling.

*(Deze aanbieding geld bij een verblijf langer dan 7 nachten)