Kleine terugblik naar 2022

Geplaatst op 26 januari 2023 door Eva D'Hoe

Nieuwsbrief Januari 2023

Heel eventjes wil ik terugblikken op het afgelopen jaar. Het jaar NA Corona… Het leek even alsof IEDEREEN weer vakantie wilde boeken (en het liefst ook zo vaak mogelijk) Het afgelopen jaar was dan ook enorm druk voor het Kattenhotel en kan ik gelukkig zeggen dat voor onszelf het leven ook weer normaal voelde.

  • Wat niet normaal was, is dat alle prijzen ineens omhoog gingen. Het is voor iedereen wel merkbaar, maar jeetje mina, de gas-water én elektra prijzen stegen enorm, maar ook de voerprijzen en de prijs voor kattengrit. (en dat gaat er nogal wat doorheen met een vol Kattenhotel) Voor het eerst in 6 jaar is dan ook de prijs omhoog gegaan van een verblijf in ons Kattenhotel.
  • Wat ook niet normaal was, is dat we gesloten waren tijdens een schoolvakantie;-) Voor het eerst in 6 jaar waren we afgelopen jaar de herfstvakantie gesloten voor onze eigen vakantie. Dat is zo goed bevallen dat we ook dit jaar weer gesloten zijn tijdens die periode. De openingstijden voor 2023 zijn te vinden op onze website.
  • Afgelopen November was het 6 jarig jubileum van het Kattenhotel, met de vroeg-boek-korting die een groot succes was. Meer dan 200 reserveringen heb ik kunnen verwerken!! Fijn dat op deze manier vaste klanten eerst de kans hebben gekregen om te reserveren.
  • De website is aangepast, het is nu mogelijk om de beschikbaarheid te zien voor zowel de groep als de aparte suites. Op de website vind je nu 2 aanmeldformulieren i.p.v. een waardoor het iets overzichtelijker is wanneer er nog plek is.

Nieuws voor 2023

Bij ons in de buurt zijn afgelopen maanden 2 kattenhotels gestopt. Zowel Katnapolski in Nuenen als Cats Only in Gemert hadden beide individuele opvang voor katten. Best wel een groot gemis dat ze zijn gestopt, want helaas kunnen niet alle katten in een groep logeren. Soms niet vanwege voeding of medicatie, sommige katten ervaren stress van andere katten, of teveel veranderingen. Momenteel krijg ik heel veel telefoontjes van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe plek voor hun katten, maar helaas hebben we nog maar weinig beschikbaar voor het komende jaar.

Wat ons Kattenhotel mist, zijn familiekamers waar de katten helemaal apart verblijven van de andere katten. De plannen zijn er en het begin is gemaakt aan 2 familiekamers. Het resultaat is iets voor de volgende nieuwsbrief;-) Op dit moment zijn ze nog niet te reserveren maar wordt vervolgd!

Graag tot ziens in ons Kattenhotel, Liefs Eva