Laatste nieuws van 2016

Geplaatst op 27 december 2016 door Eva D'Hoe

Laatste nieuws

Het is alweer even geleden dat ik iets nieuws heb geschreven op de website. Het nieuwe jaar komt in zicht en ik wil toch even terugblikken op een geweldige start van ons kattenhotel. Na een drukke periode van verbouwen was begin November de Grand Opening. Wat was het Groots! Veel bezoek en belangstelling, lieve kaarten en cadeaus die het kattenpension meteen aanvulden waardoor het nu heel gezellig is binnen (en buiten).

Snel genoeg kon ik mijn eerste gast ontvangen, een jonge kitten genaamd Flow.

Wat een mooi beestje, hij heeft ons hart gestolen die kleine boef! Onze kinderen gingen elke dag even mee op bezoek om met hem te spelen. Flow heeft niet snel alleen gezeten, snel genoeg kwamen er meerdere reserveringen bij. Onze gasten zijn te vinden in het nieuwe fotoalbum, Gasten Kattenhotel Catz 2016. Wat super dat jullie het vertrouwen in mij hebben, dat ik jullie katten met alle liefde mag verzorgen.

Ondertussen gaat de opleiding verder voor kattengedragstherapie aan het Cursuscentrum Dierenverzorging te Barneveld. Afgelopen vrijdag heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben voor het 1e en 2e deel. In Januari 2017 ga ik meteen verder aan deel 3. Hiervoor zal ik meerdere keren te vinden zijn in het Haags Dierencentrum. Daar kunnen we onze theorie in praktijk brengen, helaas hebben ze daar enorm veel katten in de opvang zitten zonder eigenaar. Een enorme nieuwe uitdaging voor mij, om niet meteen een stel eenzame katten mee naar huis te nemen!

Mijn goede voornemen voor 2017 is: dat ik goed studeer om gedragstherapeute te worden. Zo kan ik bij problemen zorgen, dat de verhouding tussen kat en baas beter wordt. Misschien raken de asielen dan een klein beetje minder vol….