Logeren op sterrenniveau in de nieuwste Vet Magazine!

Geplaatst op 5 april 2017 door Eva D'Hoe

Logeren op sterrenniveau!

Het april nummer is uit van VET. Magazine en wij staan erin!

Dit tijdschrift wordt verspreid over heel Nederland. Alle dierenartsen en praktijken krijgen een exemplaar in de brievenbus. In de carnavalsvakantie heb ik een interview gehad over het Kattenhotel. Een fotograaf is langs geweest, om prachtige foto’s te maken die te zien zijn in het blad. Levin en Paula fotografie maakt “normaal” foto’s van bekende Nederlanders zoals Kensington en de bruiloft van Yolanthe en Wesley Snijder…  Zie het fotoalbum voor de foto’s! Extra leuk voor de baasjes van Badou, Saartje, Katoo en Jochem. Zij ontvingen ook de fotosessie met de prachtige foto’s van hun katten.

 

Mijn streven is om uiteindelijk een klein kattencentrum aan huis te hebben. Een plek waar je kat kan komen logeren als je zelf op vakantie gaat. Als je een ziekenhuisopname tegemoet gaat. Als je even zelf niet voor je kat kunt zorgen doen wij dat graag voor je. Met mijn opleiding kan ik nog meer mensen van dienst zijn, die problemen ervaren met hun kat. Binnenkort krijg ik te horen wanneer ik mijn examen mag doen voor gedragstherapeut. Eens per week word ik al gebeld met vragen over gedrag of door mensen die op zoek zijn naar een kitten! Prachtig, hoe mensen me weten te vinden in zo’n korte tijd.

Vergeet niet jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief, onder aan de pagina. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen rondom Kattenhotel Catz!