Namens Kattenhotel Catz de beste wensen voor 2020!

Geplaatst op 12 januari 2020 door Eva D'Hoe

Namens Koen, Jill en Noah en mij het allerbeste gewenst voor het nieuwe jaar! Dat het een gelukkig, gezond en een jaar vol van katten mag worden;-)

Het nieuwe jaar is al een week oud. Tijd voor een terugblik naar het oude jaar, 2019 was geweldig! De laatste dagen heb ik de aantallen eens op een rij gezet om voor mezelf een beeld te krijgen van het aantal logees. We hadden een vakantie gepland, maar zijn uiteindelijk niet echt weg geweest, op een weekendje Scheveningen na. De reserveringen van vaste klanten gingen gewoon door, wat ik ook niet erg vond omdat we thuis bleven. 2 dagen is het hotel leeg geweest.

Als ik nu terugkijk op 2019, is het dus wel heel bijzonder dat het hotel bijna 365 dagen, zoveel logees heeft mogen ontvangen. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons en ik hoop iedereen weer te mogen ontvangen in het nieuwe jaar!

!Reserverings-alert!

De zomervakantie voor 2020 begint aardig vol te raken. Wil je nog een plekje reserveren voor je kat(ten) wacht dan niet te lang. De eerste week van de schoolvakantie is er nog plaats, ook in de laatste week is er nog een enkel plekje vrij.

– Tijdens de carnavalsvakantie is er nog een enkel plekje vrij. De Meivakantie is al helemaal volgeboekt, kijk voor beschikbaarheid op de reserveringspagina of stuur me een mail/app.