Nieuw: onze VIP familiekamers!

Geplaatst op 12 maart 2023 door Eva D'Hoe

Niet iedereen ontvangt de Nieuwsbrief en dat is jammer! Via de nieuwsbrief word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van nieuws rondom het Kattenhotel. Inschrijven kan via de website!

Nieuwsbrief Maart 2023

Maart roert zijn staart… de winter is terug en gaf ons gisteren weer een witte wereld. Daar zat ik niet helemaal meer op te wachten, ik wil de lente terug! En zo dachten meer mensen, gezien het aantal reserveringen van de afgelopen dagen….  waarschijnlijk allemaal ZON-vakanties;-) Op dit moment geniet ik lekker van 2 weken vakantie;-) Het Kattenhotel is gesloten op dit moment, maar we hebben zeker niet stilgezeten!

In de nieuwsbrief van Januari heb je al iets kunnen lezen over de bouw van 2 VIP familiekamers. Het einde van de verbouwing is in zicht. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de afwerking. Alvast een paar foto’s zodat je een indruk krijgt hoe het eruit gaat zien:

Klik op deze link voor meer informatie:

Open dag/ kijkdag 18 Maart 2023

Wil je komen kijken? Dat kan! Op 18 Maart 2023 ben je van harte welkom! (Ik weet het, het is kort dag, maar de eerste reserveringen liggen al klaar. De komende week zijn de kamers nog leeg en kunnen we veilig alles laten zien.) Kom je ook?

  • Zaterdag 18 Maart 2023 van 11.00 uur tot 14.00 uur
  • Geheel vrijblijvend kun je komen kijken!
  • Om wel een beetje een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen er komen, zou het fijn zijn als je even doorgeeft op de mail/ app met hoeveel personen je komt;-)

Het kan zijn dat je voor je kat(ten) al een zorg-suite hebt gereserveerd of een verblijf in de groep. Heb je meer interesse in de VIP familiekamers, om wat voor reden dan ook, kunnen we kijken wat er mogelijk is. Tot 01 April kun je de gemaakte reservering kosteloos omzetten, naar een van de VIP familiekamers. (zolang er beschikbaarheid is).

Graag tot ziens in ons Kattenhotel! Liefs Eva