Nieuwe suites

Geplaatst op 23 maart 2021 door Eva D'Hoe

Kattenhotel Catz is het hele jaar geopend, met uitzondering van onze eigen vakantie. De maand Maart zijn we altijd gesloten, zoals ook dit jaar. Helaas zat een vakantie er dit jaar niet in voor ons. Ten eerste door alle maatregelen tegen het coronavirus en ten tweede omdat ik de laatste maanden plannen heb gemaakt voor een kleine aanpassing/ verbouwing aan het Kattenhotel.

We hebben niet stilgezeten! In de grote buitenren van het groepsverblijf hebben we een nieuwe stoep gekregen en zijn er nieuwe grasmatten gelegd. Het hotel heeft een laagje verf gekregen en is weer heerlijk fris gepoetst.

De grootste verandering in het hotel is wel de suites. Deze hebben een nieuwe plek gekregen, apart van de groep. Katten die speciale voeding krijgen of medicatie nodig hebben kunnen niet logeren in een groep katten. Ook katten die niet goed gesocialiseerd zijn met andere katten, vinden het vaak erg spannend en doen het beter in een suite.

Vervelende ervaringen in het verleden, of een slechte socialisatie kunnen verschillende reacties geven. Sommige katten zien pas voor het eerst een andere kat als ze komen logeren. Niet eten, verstoppen, maar ook boos worden (blazen en grommen) zijn dingen die we dan zien. Dit kan stressvol zijn, wat ervoor zorgt dat ze niet kunnen ontspannen. De suites bieden dan een goede oplossing zodat ze toch een fijn verblijf kunnen hebben.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, socialisatie is superbelangrijk! In de suites krijgen de katten nu meer privacy, een rustigere plek. Alle suites hebben elk een eigen buitenren gekregen, zodat de katten kunnen genieten van het buiten zijn. 01 April 2021 gaan we weer open en hopen we iedereen weer snel te mogen ontvangen!

Graag tot ziens in het Kattenhotel, liefs Eva