Routekaart voor het vakantieseizoen?

Geplaatst op 10 mei 2020 door Eva D'Hoe

De afgelopen weken (maanden) lag bijna alles stil in Nederland en ook in de rest van de wereld. Ons Kattenhotel was leeg en er kwamen ook geen nieuwe reserveringen meer bij. Hoe nu verder? Een week geleden, 06 Mei 2020 maakte het kabinet een routekaart bekend.

De komende weken zijn er nog veel Corona maatregelen en beperkingen voor ons allemaal. Niet echt fijn als je wel naar een camping kunt, maar vervolgens geen “vakantiedingen” kunt doen zoals uit eten gaan of genieten op een terrasje. Buitenlandse reizen zijn sowieso nog niet mogelijk, of onder grote beperkingen. De vraag is dan of het wel een fijne vakantie wordt, als je je zo moet aanpassen.

Periode tot 01 Juli 2020

  • Heb je geboekt in deze periode, maar is je reis geannuleerd? Of misschien durf je niet te reizen? Maak het dan even bespreekbaar en geef je twijfels aan ons door, zodat ik weet of je kat wel of niet komt logeren.

Als geboren steenbok, ben ik een echte planner. Ik weet graag tijdig wat me te doen staat, zodat ik er goed op voorbereid ben. Deze afgelopen weken is voor mij dan ook een beproeving geweest om alles los te laten, ik heb nog nooit zoveel moeten strepen in mijn agenda! De annuleringen kwamen, soms wel 15 katten op één dag…. Dat was wel even slikken, na een paar slapeloze nachten heb ik me voorgenomen het met de dag te bekijken. Sinds de persconferentie van afgelopen dinsdag is er eindelijk weer een goed vooruitzicht;-)

Periode na 01 Juli 2020

De periode ná 01 Juli 2020 mag er weer wat meer, de campings en vakantieparken mogen open. Terrasjes, restaurants en musea mogen weer bezoekers ontvangen. Het lijkt erop dat de zomer in Nederland nog best gezellig kan gaan worden!

Nu wil ik niemand voor het blok zetten, maar ik wil jullie wel vragen om eens te kijken naar de geboekte vakanties in de periode ná 01 Juli. Voor mij is het belangrijk om te weten wie er wel of niet komt logeren. De zomervakantie is volledig volgeboekt, er kunnen dus bijna geen nieuwe reserveringen meer bij.

  • Weet je nu al dat je reis niet doorgaat en je kat dus niet komt logeren, geef het aan me door. Zo kunnen andere mensen gebruik maken van die plek die dan vrijkomt, of hun reis verschuiven.
  • Zo hoop ik mijn agenda een beetje up-to-date te krijgen voor de zomer.
  • Wil je een periode reserveren, neem dan even telefonisch contact met me op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Tot nu toe heb ik alle annuleringen kosteloos laten vervallen, want wij vinden het super vervelend dat alle vakanties niet konden doorgaan. Je leeft er (met je gezin) al maanden naartoe en het valt dan enorm tegen als het niet kan doorgaan. Het was overmacht voor iedereen, helaas niets aan te doen. Na 01 Juli gaan we de toelatingsvoorwaarden wel weer hanteren, die je kunt vinden in je boekingsbevestiging of op onze website.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om me even te bellen. Op dit moment heb ik alle tijd 😉 Graag tot de volgende vakantie, Liefs Eva