Sinterklaas

Geplaatst op 3 december 2021 door Eva D'Hoe

Het is vandaag 03 December 2021 en de feestmaand is begonnen. Sinterklaas zal dit weekend menig hartje sneller laten kloppen en hopelijk zijn de schoentjes dit weekend allemaal gevuld met lekkers en cadeautjes. Vanuit het Kattenhotel wensen wij iedereen een heel fijn Sinterklaas weekend toe!

Een paar dagen geleden hebben we het mooie cadeau verloot van de winactie. (Kijk voor het filmpje eens op onze Facebook pagina;-) Het Kattenhotel vierde dit jaar de 5e verjaardag en wie jarig is trakteert. Het baasje van Moos heeft gisteren het pakket opgehaald en we hopen dat hij er veel plezier van gaat hebben!

Moos is heel blij met zijn nieuwe relax “fauteuil”!

We hebben heel veel reserveringen binnen gekregen en gelukkig heb ik (bijna) iedereen een plekje kunnen bieden voor de gewenste vakantiedata. De website is up to date en bijgewerkt. De periode van 06 Augustus t/m 28 Augustus 2022 is volgeboekt. Heb je nog niet gereserveerd en kom je er niet uit op de website? Neem dan even telefonisch contact met me op, wie weet kunnen we nog iets betekenen.

Wij hopen dat iedereen de mooie Decembermaand een knuffel krijgt van een dierbare, mens of dier. Dat de kerstlichtjes de donkere straten verlichten en daarmee ook een beetje de donkere stemming… We wensen dat iedereen deze maand thuis kan genieten, met gezin en onze huisdieren bij (liefst niet IN) de kerstboom, met een goede gezondheid! Dat is het allerbelangrijkste wat er is!

Graag tot ziens in ons Kattenhotel! Liefs Eva