Start verbouwing Kattenhotel!

Geplaatst op 8 september 2016 door Kattenhotel Catz

We kunnen van start met verbouwen!  Eindelijk is het dan zover. Na maanden van plannen, dingen uitzoeken en vooral veel navragen aan bekenden in de pension- en hotelwereld kunnen we eindelijk beginnen. Het weer is goed, we krijgen een mooie nazomer! Een beetje mooi weer kunnen we allemaal nog goed gebruiken.

Ik ben heel gelukkig en trots met alles wat nu op mijn pad komt. Als klein kind was ik altijd te vinden tussen de dieren. Het is natuurlijk ook de droom van menig kind om iets met dieren te gaan doen, “later als ik groot ben”. En het is me gelukt! Op mijn 18e ging ik werken bij de dierenarts als assistente.  Nu 18 jaar later, ben ik de hele trotse eigenaresse van een kattenhotel. Volg de verbouwing in het fotoalbum.

De liefde voor dieren zat er altijd al in, de liefde voor katten begon vooral tijdens mijn vrijwilligerswerk in het asiel te Eindhoven. Petje af voor al die mensen die daar elke dag komen helpen en knuffelen met gevonden en verwaarloosde dieren. Er zitten vooral heel veel katten in het asiel. Jong en oud, dik en dun, mooi en minder mooi, maar allemaal krijgen ze even veel aandacht en liefde op weg naar een gouden mandje.

Wij wonen samen met 2 Noorse boskatten, Morris en Ziggy, die op de website te vinden zijn. Qua karakter zijn het net honden en een verrijking in ons gezin. Ik ben dan ook heel benieuwd om alle karakters te gaan ontdekken van onze gasten. Op dit moment ben ik de opleiding gestart voor gedragstherapeut kat. Veel beslissingen moeten gemaakt worden en onderzoek om het beste voor het hotel en onze gasten te krijgen is al in volle gang.

Tot snel weer!