Terugblik zomervakantie 2021☀

Geplaatst op 7 september 2021 door Eva D'Hoe

De scholen zijn sinds vandaag weer begonnen en dat is officieel het einde van de zomervakantie 2021. Het hoogseizoen is echter nog niet voorbij, tot en met de herfstvakantie blijft het gezellig druk.

De afgelopen 6 weken schoolvakantie is “normaal” altijd de drukste periode van het jaar. Ook dit jaar was het druk, we hebben in het Kattenhotel 74 katten mogen verzorgen. Nu lijkt dat misschien niet zoveel, maar als je bedenkt dat de meeste katten 2-3 weken bij ons logeren, was het een gezellige drukte!

Het “op reis gaan” is nog steeds nog niet zo vanzelfsprekend. Er zijn nog veel onzekerheden, die vaak op het laatste moment ook nog gewijzigd worden. Gaat je reis wel door? Wat zijn de regels van het vakantieland betreft Corona? Moet je vaccineren, of je laten testen? Belangrijke dingen om rekening mee te houden, waardoor veel mensen hebben afgewacht om een vakantie te boeken.

Het grote nadeel van last minute een vakantie boeken, is dat je achter het net vist….. In de weken voor de schoolvakantie ben ik dagelijks minstens 5x gebeld en gemaild met de vraag of we nog plaats hadden voor de kat. Helaas heb ik heel veel mensen nee moeten verkopen, het hotel was al volgeboekt ergens in Januari voor de zomervakantie. Denk er dus aan om je vakantie op tijd vast te leggen, als je voor de zomer van 2022 een plekje wilt reserveren voor je kat(ten).

Het weer, tja… daar raken we nooit over uitgesproken! Wat hebben we veel regen en bewolking gezien de afgelopen maanden, het gras is nog nooit zo groen geweest. We beginnen September in elk geval met prachtig weer! Ik zou zeggen geniet van die zon en van het maken van nieuwe vakantieplannen! ☀?

Graag tot ziens in het Kattenhotel, Liefs Eva