Vakantie! Of toch niet?

Geplaatst op 28 februari 2021 door Eva D'Hoe

Yes! Vakantie, of toch niet? Ruim een half jaar geleden hebben we onze eigen vakantie gepland, onder het motto van “we zien wel in het voorjaar…” reizen zal tegen die tijd toch wel weer kunnen? Ondertussen zijn we al bijna 1 jaar verder, dat het Corona virus de wereld overnam. Reizen werd moeilijk, uiteindelijk zelfs afgeraden en hebben de meesten van ons veel tijd thuis doorgebracht.

Voor ons is het een raar jaar geweest. Veel annuleringen in het begin van het jaar en later in het jaar veel last-minute boekingen. In het najaar hebben we veel katjes te logeren gekregen van mensen die hun huis gingen verbouwen, want als je dan toch thuis zit kun je beter maar een “leuk” huis hebben!

Ondanks de rare, rustige tijd die we achter te rug hebben, was het druk in mijn hoofd. Hoe kan ik deze tijd van stilzitten benutten? We hebben plannen gemaakt om het hotel wat aan te passen (een kleine verbouwing) en zo beter plaats te kunnen geven aan de suite ruimtes. Deze week zijn we begonnen met de grote schoonmaak en aanpassingen aan het hotel:

Via onze Facebook pagina en Instagram pagina kun je op de hoogte blijven!

Nu staat er een nieuw jaar op de planning, waarin iedereen staat te popelen om een weekendje weg te gaan of zelfs een vakantie te boeken. De laatste 2 weken krijg ik weer veel reserveringen binnen en aanvragen voor het voorjaar. De lente lijkt begonnen en het begint voor velen te kriebelen om weer te gaan reizen, of bij familie op bezoek te gaan in het buitenland….

We streven ernaar om op 01 April 2021 weer open te kunnen, met heel veel zin om jullie katten weer te zien! We blijven dit jaar dus gewoon thuis, geen echte vakantie.

Reserveringen kunnen gewoon net als anders gemaakt worden via de website, via het reserveringsformulier met handige datumprikker, waarin je kunt zien of er nog plaats is. Per mail en bericht blijven we bereikbaar, misschien iets minder snel dan “normaal”. Maar wat is nu nog normaal in deze rare tijden 😉 blijf gezond en graag tot de volgende vakantie!

Groetjes uit het Kattenhotel! Liefs Eva