Vrolijk Pasen voor allemaal!

Geplaatst op 12 april 2020 door Eva D'Hoe

Pasen 2020 begon met een prachtig zonnetje. Het lijkt wel zomer! De tuin volop in de bloesem, dieren allemaal lekker buiten en onze ganzen en kippen zijn volop aan de leg. Wie af en toe op onze Facebookpagina of Instagram kijkt, heeft ook de jonge eendjes al gezien;-) Een vrolijk Pasen gewenst voor allemaal!

In onze eigen tuin lijkt alles zoals het hoort te zijn. Helaas, is het voor ons mensen allemaal wat anders dan “normaal”. De laatste weken kun je er niet omheen, het Corona virus raakt ons allemaal. Ons hele leven is even op de kop gezet want “normaal” zouden we massaal er op uit trekken met Pasen. Heerlijk aan het ontbijt met familie. Lekker een dagje weg met vrienden, naar het strand of naar het bos voor een picknick met je gezin.

Helaas zien we op dit moment alleen maar onze eigen tuin… Het Kattenhotel is leeg en ik ben er bang voor dat het nog wel even zo zal blijven. Dagelijks komen er annuleringen binnen voor vakanties die niet kunnen doorgaan.

Bedankt voor alle lieve berichten. Wij vinden het zo vervelend voor jullie! Je kijkt uit naar een (vaak al lang gepland) weekendje weg, of een verre vakantie van enkele weken en dan wordt het ineens allemaal geannuleerd. Jammer genoeg is er nog zoveel onzeker dat het ook lastig is om plannen te maken voor een nieuwe vakantie.

Gaat je vakantie niet door, of durf je zelf niet meer gaan?

We hebben er voor gekozen om niet terug te vallen op onze algemene voorwaarden. (Daarin staat, dat als je kort voor de geboekte datum annuleert, je toch een bepaald bedrag moet betalen.) Het is nu wat het is, voor iedereen ontzettend vervelend.

Wordt je vakantie geannuleerd door je reisorganisatie, of durf je zelf niet meer te gaan? Op dit moment kun je annuleren, zonder dat er kosten aan komen. Het is overmacht, niemand kan er iets aan doen. Het is al vervelend genoeg dat de vakantie niet doorgaat en daar wil ik geen geld aan verdienen. Wij willen graag, dat jullie de volgende vakantie graag weer terugkomen bij Catz. Dat wil ik wel!

Laten we dit bericht vooral positief eindigen, daar hou ik namelijk wel van;-) Laten we hopen, dat we met zijn allen hier goed en gezond doorheen komen. Geef jullie katten een dikke knuffel, zij zullen het niet erg vinden dat de baasjes wat meer thuis zijn en ik zie jullie allemaal graag terug bij een volgende vakantie!

Liefs Eva

  • Vergeet het niet door te geven, als je vakantie voor je kat niet doorgaat! Bij voorkeur even een mailtje naar: info@kattenhotelcatz.nl