E866472B-4485-41EC-A3F9-5E17DA4999FDFill 1Fill 1

Eerste indruk Kattenhotel Catz

Graag geven we een eerste indruk hoe ons Kattenhotel eruit ziet, we hebben het met veel liefde gebouwd! Verder op de website kunt je een filmpje kijken, volg hier de link. Mocht je vooraf eens willen komen kijken, geven we graag een rondleiding. Maak hiervoor wel even een afspraak zodat ik alle tijd heb om vragen te beantwoorden!

Sinds 5 November 2016 zijn we geopend. Al snel kwamen de eerste gasten naar ons hotel speciaal voor katten. Het Kattenhotel is volledig voorzien van vloerverwarming. Binnen zijn er voldoende rust- en ligplekjes voor al onze gasten. We maken gebruik van voerpuzzels, voor de katjes die wat meer uitdaging zoeken. Buiten spelen kan dag en nacht in de veilige buitenverblijven.

We hebben 3 zorg-suites voor katten die bijvoorbeeld speciaal dieetvoer krijgen of medicatie. Deze zijn apart gekoppeld aan een eigen buitenverblijf. Om een indruk te geven van de sfeer in ons Kattenhotel hebben we wat foto’s uitgezocht. Tijdens het verblijf van de kat(ten) stuur ik een update via app.

Graag tot ziens in ons Kattenhotel, veel plezier met rondkijken op onze website!