Gratis dag in het Kattenhotel?

Dat klinkt interessant toch! Die gratis dag krijg je natuurlijk niet zomaar;-) Lees even verder als je wilt weten wanneer je een gratis dag ontvangt op het verblijf van je kat.

Spaarkaart*

Na je aanmelding op onze website voor een eerste reservering ontvang je van ons een welkomstpakket via de post. Het bevat een informatiebrief, een speeltje voor je kat, een tag voor aan de transportkooi én een spaarkaart voor je kat. Nadat je kat 3 keer in ons Kattenhotel gelogeerd heeft (langer dan 5 dagen) is de spaarkaart vol. Je ontvangt dan bij de volgende vakantie (eenmalig) een gratis dag in het Kattenhotel. Daar hoef je niets voor te doen behalve natuurlijk regelmatig op vakantie gaan. Maar er zijn vervelendere dingen om te doen toch!

Ansichtkaart

Een klein, onverwacht gebaar dat je even denkt aan de thuisblijvers: de ansichtkaart! Ik ben er dol op en probeer altijd een kaartje sturen naar onze ouders en zussen als we op vakantie zijn. Meestal komen die kaarten wel pas aan als wij al weer thuis zijn… maar het ontvangen van een kaartje blijft toch superleuk!

Stuur je een kaartje naar ons Kattenhotel tijdens je vakantie? Dan ontvang je van ons (eenmalig) een gratis dag in het Kattenhotel. Is de kaart er al tijdens je vakantie, dan krijg je hem natuurlijk meteen cadeau bij het ophalen van je kat.

Kittens

Voor meer informatie over een verblijf voor jonge kitten, kijk eens bij het onderwerp een nieuwe kitten.